RM49.00RM54.00

RM15.00

RM29.90RM34.90

RM45.00RM50.00

Kelebihan menjadi agen

untung runcit lumayan

Lebih 1000 orang suri rumah berjaya tambah duit dapur dengan menjual MMG.

marketing tool disediakan

Marketing Tool turut disediakan seperti testimoni, gambar-gambar produk, bunting, portable booth dan lain-lain dari semasa ke semasa.

peluang belajar asas perniagaan

Berpeluang belajar asas perniagaan dari peringkat basic kepada advance di Akademi MMG, kelas online & offline (classroom disediakan)

Testimonial pelanggan

Emak saya mengalami alahan peluh disebabkan panas tahun lepas . Bila mak panas berpeluh mula la naik biji biji merah dan gatal – gatal. Mak rujuk doktor bagi krim gatal mak sapu masih sama juga gatal2 tu faktor terganggu kerja mak seharian. Setiap Pagi mak pergi mengaji di dewan ramai orang ada berpeluh tu x terkira ditambah dengan panas ianya membuat mak saya x selesa. Saya bagi Mak sebotol MMG untuk cuba sapu di tempat gatal 2 alhamdulillah lepas sapu MMG mak berasa lega . Sebelum mak memulakan aktiviti harian mak sapu dulu MMG alhamdulillah mak selesa ..terima kasih sis MMG memang terbaik

Fatin Farhana

Alhamdulillah kebas-kebas kaki saya dah bertambah baik dah boleh bersila lama dulu 15 minit dah kebas-kebas kaki. MMG Alhamdulillah membantu dengan izin Allah. Terima kasih.

Aqilah

Mak saya pakai kat tumit sebab sakit tumit. Tengok-tengok dapat bonus sebab tumik kaki merekah hilang!!!!

Rozita / Raub

Kebetulan masa MMG sampai di rumah, mak tengah pening kepala. Dia terus pakai dan responnya, minyak tak panas tapi cepat meresap. Alhamdulillah dari pagi pening kepala sapu minyak lain tak jalan, sapu MMG terus ok. 

Nazwa

Aromanya menusuk kalbu, bila pakai dan baunya.. rasa terlena. Anak-anak pun suka pakai. Encik suami apa lagi balik kerja terus sapu kat tempat lenguh. Siap suruh anak urut guna MMG. 

Akak

Saya terkena minyak panas dan sapu MMG je kat tempat tu. Lepas je sapu, takde kesan gelembung dan kesan merah. Memang okey sangat MMG ni.

Sheena

Berita terkini mmg