Terms & Conditions

Selamat datang ke terma dan syarat laman web mirathsw.com. Sila baca dengan teliti sebelum membuat pesanan anda. Dengan menggunakan laman web ini dan / atau membuat pesanan, anda bersetuju untuk terikat dengan terma dan syarat ini. Sila juga baca Dasar Privasi kami mengenai maklumat peribadi yang disediakan oleh anda.

Sebelum membuat pesanan, jika anda mempunyai pertanyaan yang berkaitan dengan terma dan syarat ini, sila klik di sini untuk menghubungi kami.

Kami mungkin mengubah istilah ini dari semasa ke semasa tanpa memberi notis kepada anda. Perubahan akan dikenakan kepada mana-mana pesanan berikutnya yang diterima. Sebaik sahaja pesanan anda telah disahkan, kami tidak akan dapat membuat perubahan sedemikian.

Pembelian Produk

Apabila anda membuat pesanan di laman web kami, kami akan menghantar e-mel kepada anda. Sekiranya terdapat sebarang masalah dengan pesanan anda, kami akan menghubungi anda.

Sebaik sahaja anda telah menyemak dan pesanan anda telah disahkan, anda tidak akan dapat membuat apa-apa perubahan pada pesanan anda.  Sila pastikan segala-galanya betul sebelum mengklik butang pengesahan. Terutama, sila ambil perhatian bahawa tiada perubahan boleh dibuat ke alamat penghantaran yang anda berikan sebaik sahaja pesanan anda telah diletakkan.

Kami berhak untuk menolak pesanan, contohnya, dalam keadaan berikut:

• produk yang dipesan tidak ada stok

• kami tidak dapat memperoleh kebenaran pembayaran

• ralat dikenal pasti dalam maklumat produk, termasuk harga atau promosi; dan / atau jika kami mengesyaki sebarang aktiviti penipuan.

Dalam mana-mana kes ini, kami akan memaklumkan kepada anda dengan sewajarnya dan jika pembayaran pesanan telah dibuat, kami akan membayar balik kepada anda dalam masa tidak lebih daripada 30 hari.

Produk bergantung kepada ketersediaan stok. Memandangkan terdapat kelewatan antara masa pesanan dibuat dan masa pesanan diterima, kedudukan stok yang berkaitan dengan item tertentu mungkin berubah. Sekiranya item yang anda telah pesan tersebut telah kehabisan stok sebelum kami menerima pesanan, kami akan memberitahu anda secepat yang mungkin dan anda tidak akan dikenakan bayaran untuk barang-barang kehabisan stok.

Kami akan memastikan butiran pesanan dan pembayaran anda selamat, tetapi jika tiada kecuaian di pihak kami, kami tidak boleh dipertanggungjawabkan untuk apa-apa kehilangan anda mungkin mengalami jika pihak ketiga memperoleh akses yang tidak dibenarkan kepada sebarang data yang anda berikan ketika mengakses atau memesan dari laman web.

Panduan Penghantaran dan Kos

Selepas pesanan dilakukan, item pesanan akan diproses dalam masa 24 jam, tetapi bergantung kepada stok produk.

KOS PENGHANTARAN 

[table id=4 /]

PENGHANTARAN BIASA

Kami berhasrat untuk menghantar pesanan dalam tempoh empat hari bekerja pesanan ditempatkan. Walau bagaimanapun, kadang-kadang semasa tempoh jualan yang sibuk, penghantaran mungkin mengambil masa yang lebih lama. Sila ambil perhatian bahawa hari Sabtu dan Ahad tidak dikelaskan sebagai hari bekerja. Sekiranya anda belum menerima penghantaran dalam tempoh tujuh hari bekerja, sila hubungi kami.

MAKLUMAT LAIN

Sila ambil perhatian, tiada perubahan boleh dibuat ke alamat penghantaran selepas pesanan dibuat.

Cuti Kebangsaan Malaysia tidak diklasifikasikan sebagai hari penghantaran, sila semak hari kerja tambahan untuk penghantaran ke atas Cuti Kebangsaan terperinci di bawah:

Tahun Baru Cina

Hari Pekerja

Wesak Day

Hari jadi SPB Yang di Pertuan Agong

Hari Raya Aidilfitri

Hari Raya Haji

hari Kebangsaan

Hari Malaysia

Awal Muharram

Mawlid Nabi

Hari Krismas

Sila berikan satu hari kerja tambahan untuk penghantaran sepanjang Cuti.

Bayaran balik dan Pulangan

Kami menerima pulangan dan pertukaran berdasarkan syarat-syarat berikut:

Sekiranya anda mengubah fikiran anda dan ingin memulangkan produk anda, kami gembira untuk menukarkannya atau mengembalikannya selagi:

  • Ia dalam tempoh 14 hari bekerja dari tarikh penghantaran.
  • Anda mempunyai bukti pembelian (nombor pesanan, nota penghantaran, penyata bank).
  • Produk berada dalam keadaan asal (tidak digunakan, mengekalkan tag dan pembungkusan barangan asal)

Semua pulangan mesti dibuat melalui pos ke alamat :

Mirath Sw HQ
NO 42-1 JALAN PRIMA SG 2,
PRIMA SRI GOMBAK,
68100 BATU CAVES,
SELANGOR DARUL EHSAN.

 

Informasi Produk

Kami telah membuat segala usaha untuk memaparkan seberapa tepat yang mungkin maklumat, ilustrasi produk kami yang muncul di laman web. Walau bagaimanapun, kerana ilustrasi sebenar yang anda lihat akan bergantung pada monitor anda, kami tidak dapat menjamin bahawa paparan monitor anda terhadap mana-mana ilustrasi akan mencerminkan dengan tepat warna produk semasa penghantaran.

Kami akan mengambil semua penjagaan yang munasabah untuk memastikan semua butiran, keterangan dan harga produk yang muncul di laman web adalah betul pada masa maklumat yang relevan dimasukkan ke dalam sistem. Kami berhak untuk menolak pesanan di mana maklumat produk telah salah diterbitkan, termasuk harga dan promosi.

Maklumat Umum

Untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan data yang dibekalkan oleh anda, sila lihat Dasar Privasi kami. Kami tidak akan bertanggungjawab kepada mana-mana orang untuk sebarang kerugian atau kerosakan, yang mungkin timbul daripada penggunaan mana-mana maklumat yang terkandung di mana-mana bahan di laman web ini.

Semua hak, termasuk hak cipta, dalam laman web ini dimiliki oleh atau dilesenkan kepada Mirathsw

Hakcipta © MIRATHSW

Laman web ini dimiliki dan dikendalikan oleh:

MIRATH SW SDN BHD
No. Syarikat 1250274-K